Zenith Aventura és l'única escola de Vol d'Ala delta de Catalunya

Actualment Zenith Aventura t'ofereix cursos de tots els nivells amb instructors de llarga experiència i professionalitat en aquesta especialitat, Joel Mirón és membre de l'equip nacional d'Ala Delta i està considerat un dels millors pilots d'Ala Delta del món, sens dubte una autèntica garantia per consolidar l'aprenentatge d'aquest esport tan meravellós.

Curs d'iniciació

Les fases del curs d'iniciació les tenim dividides de la següent manera:


1

Fase - Control de carreres.

En aquesta fase l'alumne assimilarà els conceptes pràctics – teòrics bàsics del funcionament de l'ala delta, comença a notar les primeres sensacions de control, així com la tècnica bàsica d'enlairament -control i aterratge en un camp amb poc pendent, a la pendent escola.

Durada: entre 3 i 6 dies en funció de l'assimilació de l'alumne dels coneixements impartits.


2

Fase - Pendent Escola.

Una vegada superada la primera fase amb èxit, passarem a fer vols de poca altura que aniran des dels 2m fins a 50m, anirem pujant d'altura a la pendent escola progressivament seguint la millora de l'alumne.

Perfeccionarem els enlairaments, el control durant el petit vol i els aterratges; acabarem aquesta fase agafant-nos en la barra de control i fent els nostres primers viratges.

Durada: entre 3 i 6 dies en funció dels vols que es puguin realitzar per dia i l'aptitud de l'alumne.


3

Fase - Vols d'Alçada.

El primer vol en solitari des de la serra del Montsec.

Una vegada l'instructor veu la capacitat de l'alumne a realitzar perfectament la 2 ª fase, pesem a realitzar els vols d'altura, (el primer vol en solitari ), en el qual l'alumne posarà en pràctica tot ho assimila‘t durant les fases anteriors.

En els primers vols d'altura de l'alumne, aquests sempre estarà guiat pels instructors a través de ràdios emissores. Tindrem un instructor a la sortida, que ajudarà a perfeccionar la sortida i el control durant el vol, i un altre instructor en el camp d'aterratge que ajudarà a l'alumne a aterrar l'ala delta. En cada vol l'instructor guiarà a l'alumne fins que aquest sigui capaç de sortir, volar i aterrar ell sol!

En aquesta fase l'alumne realitzarà 5 vols guiats.

Duració : entre 2 i 5 dies


Durant la realització de tot el curs, l'escola Zenith, proporcionarà a l'alumne tot el necessari per a l'aprenentatge:

 • Material: Ala delta, talabard, casc , emissora.
 • Transports amb el vehicle de l'escola, a les zones de pràctiques.
 • Instructors titulats.
 • Seguro.
 • Allotjament a l'Alberg Vall d'Àger.
 • Preus del curs d'Ala Delta

  Fase - Control de carreres 400,00€
  Fase - Pendent escola 400,00€
  Fase - Vols d'alçada 400,00€

  Curs de perfeccionament.

  Aquest curs va dirigit a alumnes que hagin superat satisfactòriament el curs d'iniciació i siguin pilots autònoms que vulguin aprendre les tècniques més avançades de vol de vessant, vol en Tèrmica, vol de distància i fins i tot que es vulguin iniciar al món de la competició.


  En aquest curs l'instructor volarà al costat de l'alumne dirigit per emissora ​​de radi i així poder perfeccionar la tècnica del vol de rendiment.

  Durada: 5 dies


  El curs inclou:

 • Transports a les sortides i recollides
 • Instructors titulats.
 • Seguro.
 • Allotjament a l'Alberg Vall d'Àger.
 • Curs perfeccionament d'Ala Delta - 500,00€