Kayak i Trekking

Consta de diferents rutes combinant el piragüisme i les caminades a peu. D’aquesta manera descobrim diferents parts des de diferents perspectives del embassament de Canelles i els seus voltants.

Rutas kayak y trekking congost de Montrebei

Mont-Rebei Clàssica

L'activitat comença a l'embarcador de Corçà tot agafant el kayak fins a creuar el congost de Mont-Rebei. Una vegada arribats al Congost, es retorna a peu fins a l'Ermita de la Pertusa, passant pel refugi de Mas Carlets, on un vehicle els recollirà fins al pàrquing de l'embarcador.

Rutas kayak y trekking congost de Montrebei Durada: 5-6 hores

Rutas kayak y trekking congost de Montrebei

Mont-Rebei i les passarel·les

L'activitat comença a l'embarcador de Corçà tot agafant el kayak fins a creuar el congost de Mont-Rebei. Una vegada arribats al Congost, es va a peu fins a Montfalcó, pel camí de les passarel·les. Una vegada arribats a l'embarcador de Montfalcó, es torna a agafar kayaks fins arribar a l'embarcador de Corçà.

Rutas kayak y trekking congost de Montrebei Durada: 5-6 hores

Rutas kayak y trekking congost de Montrebei

Finestres i el camí dels Despoblats

L'activitat comença a l'embarcador de Corçà tot agafant el kayak fins arribar a la muralla de Finestres. Una vegada arribats, es duu a terme el trekking fins a Montfalcó pel camí dels Despoblats, passant per Finestres, Fet, Estall i Montfalcó. Una vegada arribats a l'embarcador de Montfalcó, es torna a agafar kayaks fins arribar a l'embarcador de Corçà.

Rutas kayak y trekking congost de Montrebei Durada: 6-8 hores