Caiac

Inicio » Caiac
kayak-20160629_140837

Caiac lliure

Imagines remar entre sorprenents parets verticals de 500 metres d’altura? Podràs conèixer al teu ritme els bells entorns del Congost de Mont-rebei, i també de Terradets, Finestres, el Congost de Fet i els embassaments de Camarasa i de Cellers. Només hauràs d’escollir si necessites llogar caiac individual o doble. Pots informar-te de tot el que inclou el preu del lloguer.

kayak-20160629_140847

Caiac amb guia

No te’n surts bé de remar, et canses ràpidament o, bé, sou un grup d’amics? No ho dubtis, tria gaudir de les nostres excursions en caiac guiades. Hi ha molt a veure al Congost de Mont-rebei en companyia dels nostres experimentats guies. Tot serà més fàcil i t’explicarem els secrets que s’amaguen en els llocs més importants de la ruta.

Etnokayak-IMG_0555

Packs

Per què quedar-se només amb una única activitat? Gaudeix el doble o el triple combinant diferents plans al Congost de Mont-rebei. Consulta les nostres activitats d’aventura. Per exemple, no t’agradaria completar un matí de caiac amb un tast de vins de la regió? O potser fer una via ferrata i acabar remant en caiac? Consulta totes les opcions!

DCIM100GOPROG0072064.

Cursos

Sempre has volgut aprendre a remar en caiac? Amb els instructors de Zenith coneixeràs per fi les tècniques bàsiques per navegar. I ho faràs en el marc incomparable del Congost de Mont-rebei. No necessites experiència prèvia, així que, anima’t i aprèn amb nosaltres!

Vols aprofitar al màxim el teu dia? Combina una jornada de caiac amb una via ferrada, un Observació Astronòmica, un passeig en e-Bike …

Allotja’t amb nosaltres i tindràs un descompte en les activitats